Lad Kubernetes gøre arbejdet lettere

Kubernetes er en open-source platform til implementering, skalering og håndtering af container-baserede applikationer. Kubernetes hjælper med at orkestrere og gruppere containere i logiske enheder, så de er nemme at styre og overvåge.


Hvad er Kubernetes?

Kubernetes er en skalerbar open-source platform, der styrer container-baserede tjenester som f.eks. Microservices.

Navnet Kubernetes stammer fra græsk og betyder styrmand eller pilot. Det udtales kuber-net-ees og er også kendt som ‘K8s’. Projektet begyndte i 2014 og bygger på over 15 års erfaring fra Google.

Kubernetes er drevet af Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Dets tjenester, support og værktøjer er bredt tilgængelige og anvendt af store og små virksomheder rundt om i hele verden.

Skalerbar

Kubernetes er designet til at skalere uden at øge dit ops-team. Kubernetes er designet på principper og idéer, der muliggør, at store som små virksomheder verden over, let kan drifte milliarder at containere.

Fleksibelt til dit behov

Kubernetes vokser fleksibelt med dig og dine behov. Uanset, hvor komplekst dit behov er, bliver Kubernetes ikke for småt. Tester du lokalt, eller håndterer du en global virksomhed, kan Kubernetes følge med dit behov.

Kubernetes anvendes overalt

Som en open-source platform giver Kubernetes frihed til at benytte lokale, hybride eller public cloud-infrastrukturer. Det gør det nemt at flytte arbejdsbelastninger/ydelser til der, hvor det hjælper dig bedst.


Hvorfor bruge Kubernetes?

Værdien af at bruge Kubernetes ligger i at kunne håndtere et utal af containere på tværs af din organisation. Funktioner til opdatering og vedligehold af containere minimerer nedetid og sørger for, at du altid har et system, der fungerer.

Derudover er Kubernetes skalerbart og giver dig udviklingsmuligheder – uanset hvilken retning din applikation bevæger sig. Det er også let at definere komplekse container-baserede applikationer, og lave roll-out på tværs af en eller flere clusters. Kubernetes kan dække de behov, du måtte støde på, på tværs af forskellige services og systemer.


KvalitetsIT er eksperter i Kubernetes

Hos KvalitetsIT er vi eksperter i Kubernetes. Vi har stor erfaring med implementering og håndtering af Kubernetes til private virksomheder og offentlige institutioner.

Det er vigtigt at kunne tilpasse sig i den digitale verden og kunne levere de bedste produkter og løsninger. Med Kubernetes bliver det nemmere at tilpasse jeres container-baserede tjenester. KvalitetsIT hjælper med en hurtigere vej til sikre løsninger med Kubernetes og tilbyder professionel implementering og håndtering af Kubernetes.


Vil du gerne i gang med Kubernetes?

KvalitetsIT er specialister i kubernetes. Vi har erfaring med implementering og rådgivning af kubernetes.

Kontakt Peter for at høre mere om, hvordan I kan komme rigtigt fra start og sikre det rigtige fokus for jeres løbende kubernetes-indsats!