Sikker din kode med Continuous Delivery

Continuous Delivery handler om hurtigt at kunne at bygge, teste og udgive software. Det er en software teknisk tilgang der reducerer omkostninger, tid og risiko for ændringer.

Udviklingsteams kan automatisere den proces, der flytter software gennem udviklingsfasen nemmere.

Er der behov for ændringer i kode, muliggør Continuous Delivery, at ændringer sker hurtigt og sikkert.


Hvad er Continuous Delivery?

Continuous Delivery er en tilgang, hvor teams producerer software i en kort cyklus, som sikrer at software kan releases hurtigt og standardiseret. Det betyder også, at den kan releases ofte og pålideligt, hvor manuelle arbejdsgange er minimeret.

Begrebet strækker sig helt tilbage til “the agile manifesto” fra 2001. Det første princip handler om at tilfredsstille kunderne gennem den tidlige og kontinuerlige levering af software.

Continuous Delivery giver mulighed for flere opdateringer af applikationer trinvist i produktionen.

En lige-til og gentagende deployment proces er vigtig for Continuous Delivery.

Acceleret Time to Market

Continuous Delivery gør det muligt for virksomheder at levere softwareudgivelser hurtigere til kunder. Det betyder, at virksomheder kan holde sig et skridt foran konkurrenterne.

Pålidelige frigivelser

Risici, der forbundet med en release falder. De mange deployments og scripts testes utallige gange og sikrer korrekt kode. Dermed bliver releaseprocessen mere pålidelig.

Forbedret kundetilfredshed

Hurtig og sikker implementering styrker produktionen. Reducering af omkostninger og risiko for ændringer vil øge kundetilfredsheden.


Hvorfor bruge Continuous Delivery?

Continuous Delivery går ud på at have værdifuld kode, som gerne skal i produktion uden at blive ødelagt. Processen foregår ved, at man tager koden og laver build-processer der sikrer, at koden ikke går i stykker.

“Build” er processen, hvor man bygger sin kode som en software release. Det gøres ved at tage de relevante kodefiler, filer osv og oprette et versioneret build. Koden testes desuden med unittests som er en isoleret test af ens software.

Herefter tester man den bygget kode i forskellige testmiljøer. Softwaren, man har lavet, testes med automatiseret test. Efter mange tests og mange tjeks af softwaren sætter man den i produktion.

Continuous Delivery muliggør dermed, at ændringer i koden kan ske hurtigt og sikkert.


KvalitetsIT er eksperter i Continuous Delivery

Vi ved, at der er stort behov for at kunne ændre i kode på en sikker og hurtig måde. Derfor har vi hos KvalitetsIT specialiseret os i Continuous Delivery. Vi tror på, at de fleste webløsninger har fordel af et Continuous Delivery setup, på grund af den fleksibilitet, som følger med. Det betyder også, at KvalitetsIT kan rykke hurtigt, når I har behov for det. Med Continuous Delivery sikrer vi en kontinuerlig, struktureret og sikker udvikling af din løsning.

Digitalisering og digital sikkerhed fylder mere og mere. KvalitetsIT ønsker at hjælpe virksomheder, organisationer og institutioner med en sikker og hurtig vej  til udgivelse af software. Vi hjælper med professionel implementering og support af Continuous Delivery.


Drik en kop kaffe med os

Kom forbi til en kop kaffe og få en snak med os om, hvordan Continuous Delivery kan styrke jeres løsninger. Det er vigtigt at kunne tilpasse sig og hele tiden være opdateret i en hurtig skiftende verden.
Kontakt Peter, og få en aftale i hus allerede i dag.