Få dækket dine IT-behov, og styrk forretningen

Med os som din samarbejdspartner kan du få løst IT-behov i alle størrelser. Du kan få simple standardløsninger, der lader dig optimere din virksomhed og giver dine medarbejdere og kunder en optimeret oplevelse, eller vi kan sammen udvikle helt store forkromede løsninger, der er svaret på dine unikke udfordringer. Og alt derimellem.

Fælles for alle vores ydelser er den oplevelse du kommer til at få gennem hele samarbejdet. Din virksomhed og dine behov er hele tiden i centrum, og her er vores mangeårige ekspertise din sikkerhed. Gennem dialog, tæt samarbejde og forståelse af din forretning sørger vi for at finde frem til dine reelle behov – måske kan vi se gode løsninger, du ikke selv har overvejet før. Vores stolteste opgave er nemlig ikke bare at sælge IT – men at komme med de løsninger, der giver allermest værdi.

Vil du gerne have en samarbejdspartner, der leverer til tiden og over forventning? Kan du se fordelene i fleksibilitet og kort vej fra snak til handling? Og vil du føle dig prioriteret som kunde? Så er vi det rigtige valg, når du står overfor din næste udfordring – stor som lille!

Container-drift

Lad os drifte, overvåge, sikre og opdatere dine docker containere. Så er du sikker på, de altid fungerer som planlagt, så du kan levere det bedste til dine kunder.

Managed services
IT operations
Sikkerhedsmodeller
CVE-scanning
Skalering og stabilitet
Certifikathåndtering

Læs mere

DevOps services

Lad os stå for dit DevOps setup, så I kan fokusere på det, I er gode til.
Få hjælp til jeres eksisterende DevOps setup
Få akuthjælp, hvis DevOps er nede 

 

 

 

Læs mere

Sikkerhed og Login

Udnyt vores omfattende erfaring med de danske sikkerhedsmodeller. Så kan du være helt tryg ved, at I har jeres på det rene, når det handler om brugernes online sikkerhed.

NemLogin, NemID, MitID, Kombit, SEB, ADFS
Brokered authentication
Sikkerhedsmodeller

 

Læs mere

SaaS

Vælg blandt vores software-løsninger, der er klar til brug i din virksomhed. Du får lettet din forretning og kan i stedet koncentrere dig om dét, du er bedst til.

NemLogin, NemID, MitID, Kombit, SEB, ADFS
STS
XDS registry/repository
NSP integration
KIOH integration

Læs mere

Applikationsudvikling

Skal du have udviklet en specialapplikation til at understøtte dine brugere? Uanset dine unikke forretningsbehov, sørger vi for løsninger, der giver værdi.

XDS infrastruktur & anvendelse
Nationale services & integration
HL7 FHIR, HAPI
Alle SaaS-ydelserne

 

Læs mere

Teknologi

Skal du bruge ny teknologi til at nå i mål med projekterne? Så får vores store erfaring med administration, anvendelse og drift af en lang række teknologier dig godt i gang.

Linux, kubernetes, docker, git
Anisible, Rancher RKE, Argo
Keycloak, cert-manager
Prometheus, Grafana, Loki
MariaDB galera cluster, Longhorn
SAML2.0, OAuth

Læs mere


Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores forskellige kompetencer eller sidder med en konkret udfordring, du skal have løst.