Styrk data med Azure

Azure er verdens største cloud-baserede databehandlingsplatform. Den er skabt af Microsoft og består af mere end 200 produkter og cloudtjenester. Microsoft Azure hjælper dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Det bliver nemt at bygge, udrulle og styre applikationer og tjenester på tværs af cloudmiljøer – takket være Microsofts enorme globale netværk af datacentre.


Hvad er Microsoft Azure?

Overordnet er Azure-løsninger og services, som kan skabe, bearbejde, analysere og sikre data.

Microsoft Azure er en online platform, hvor du kan tilgå og styre ressourcer og services, så du f.eks. kan lagre og omdanne din data ved brug af services som Microsoft tilbyder. Dog snakker Microsoft Azure sammen med en række velkendte produkter, bl.a. forskellige SaaS og PaaS-løsninger. Det eneste, du har brug for, er adgang til internettet og mulighed for at oprette forbindelse til Microsoft Azure.

Microsoft Azure services kan inddeles i 18 kategorier. Herunder er der over 200 forskellige services, som bl.a. omfatter computer, storage, sikkerhed og DevOps.

Sikker drift af data

Azure sikrer stabil og sikker drift af data, applikationer og tjenester. Microsoft beskytter infrastrukturen med moderne teknologi, der beskytter mod udefrakommende og øger den interne sikkerhed.

Skalerbart uden begrænsninger

Med Azure kan du nemt skalere dine løsninger op og ned, så du kan efterkomme efterspørgslen af dine it-løsninger.

Pay-per-user

Betal kun for det, du bruger. Fleksibel løsning, hvor du løbende kan tilpasse din virksomheds behov.


Hvorfor bruge Microsoft Azure?

Microsoft Azure er et moderne ‘cloud’-værktøj med utallige anvendelsesmuligheder. Du kan samle al din services samme sted, så de er lette at tilgå og administrere.

Det smarte ved Microsoft Azure er, at det bliver nemt at skalere – både op og ned efter behov. På den måde kan du nemmere og hurtigere tilpasse dig markedet. Det bliver også nemmere at tage beslutninger baseret på data og fremtidige tendenser. Dine valg bliver hermed mere bæredygtige.

Derudover betaler du kun for det, du bruger – pay-per-user. Du betaler for det antal brugere og de services, du bruger. Hvis du er en mindre virksomhed, som kun har behov for én enkelt bruger, er det også kun den bruger, du betaler for.

Din sikkerhed øges endnu mere med Microsoft Azure. Infrastrukturen bliver beskyttet mod udefrakommende, og samtidig øges den interne sikkerhed.

Microsoft Azure har forskellige datacentre placeret på forskellige lokationer for at kunne tilbyde den hurtige og tolerante services. Microsoft Azure har 54 datacentre, hvilket er det højeste, en udbyder har.

Du kan også anvende Microsoft Azure til udvikling og test af applikationer.


KvalitetsIT er specialister i Microsoft Azure

Vi har stor erfaring med implementering og håndtering af Microsoft Azure. Vi ved, hvor vigtigt det er, at kunne tilpasse sig en foranderlig verden, hvor digitaliseringen næsten bliver et uundgåeligt emne, og hvor digital sikkerhed fylder mere og mere. Men vi ved også, at IT, medarbejdere og forretning skal gå op i en højere enhed for at lykkedes.

Derfor hjælper vi private virksomheder og offentlige organisationer med at opnå en hurtig og sikker vej fra idé til produktion i softwareudviklingen.


Drik en kop kaffe med os

Kom forbi og få en kop kaffe med os. Kontakt Peter og få et møde, så snakker vi om jeres behov og hvordan Azure kan styrke jeres nuværende IT-løsninger.