Med os får du DevOps til at ske i virkeligheden – hos jer

Selv om titlen på dit visitkort sikkert siger noget med digitalisering eller IT, fx CIO, digitaliseringschef eller chefarkitekt, så står du også på mål for at udvikle forretningen. Forretningsmodeller, produkter og ydelser digitaliseres, og udviklingen går hurtigere og hurtigere. Innovationshastighed og time to market afgør, hvem der vinder kunden. Og evnen til at skalere på løsningen afgør, hvem der vinder markedet.

Du ved, at du har brug for at gøre noget andet i jeres IT-udvikling og -drift, end du gør i dag.

Du er klemt mellem behovet for innovation og udvikling i forretningen, og behovet for stabilitet og kontinuitet i driften. Måske har du en idé om, hvad det er for noget ’andet’, du vil, eller hvilken retning du skal gå i. Men idéen er svær at omsætte til en konkret plan, der kan gennemføres i praksis.

Grænserne mellem udvikling og drift brydes ned, og DevOps-tankegangen (også kaldet 2-speed IT) vinder mere og mere frem.


DevOps nedbryder grænserne mellem forretning og IT, og mellem udvikling og drift

Uden at blinke tør vi sige, at vi ligger allerforrest i feltet af skarpe DevOps-hoveder her i landet. KvalitetsIT yder rådgivning og udvikler software baseret på praktisk erfaring. Vi hjælper dig med at trække tingene ned på jorden og omsætte dem til noget, der rent faktisk kan ske i virkeligheden.

Vi tilbyder dig en komplet, open source DevOps platform, hvor du bl.a. kan afvikle applikationer, håndtere sikkerhed, standardisere og automatisere cross cutting concerns, styre dine leverandører og meget mere.

Men vores DevOps proces har vi hjulpet flere kunder med skiftet fra store monolitter og langsomme leverancer til dynamisk og hurtig IT-udvikling, uden at den eksisterende forretning går i stå imens.

Nogle af vores kundereferencer kan du se her.

DevOps på FastForward

Din nye, komplette DevOps platform

Kom i gang med DevOps

Sådan kommer du i gang – i virkeligheden

Udvikling

Specialister i forretningskritiske IT-systemer

Teknologier

Microservices, DevOps og sundheds-IT


Hvad er DevOps?

DevOps (også kaldet 2-speed IT) er en metode til udvikling af IT-systemer. Med DevOps bygger man bro mellem udviklingsaktiviteter og driftsaktiviteter på en måde, hvor man fremmer kommunikation og samarbejde, kontinuerlig integration, kvalitetssikring og levering gennem automatiseret test og idriftsættelse.

Læs mere om hvad du får ud af at gå i gang med DevOps.


Kom i gang med DevOps – hos jer!

Har du brug for at gøre noget andet i jeres IT-udvikling og -drift, end du gør i dag?

Kontakt Peter for at høre mere om, hvordan DevOps kan blive til virkelighed – hos jer!