Offentligt IT-udvikling med styr på sikkerhed og håndtering af personfølsomme data

Uanset om du er regional sundhedsdirektør, kommunal digitaliseringschef eller chefarkitekt i en national styrelse, så er du med til at drive digitaliseringen af Danmark – på godt og ondt.

På den ene side skal du gå forrest og omsætte de politiske visioner, strategier og handlingsplaner for offentlig digitalisering til virkelighed – nationalt, regionalt og kommunalt. På den anden side bliver du begrænset af en konstant strøm af eksisterende og nye lovgivnings- og IT-mæssige krav, du skal håndtere og efterleve i udviklingen og driften af jeres IT-systemer.

Der er ikke plads til at slå en skævert eller træde ret meget ved siden af. Slet ikke, når det handler om digitalisering, skattekroner, GDPR og personfølsomme oplysninger om borgerne.


Integrationer, datadeling, rammearkitekturer, sikkerhed og personfølsomme data er vores hjemmebane

Hos KvalitetsIT er vi ikke blege for at påstå, at vi er et af Danmarks allerskarpeste IT-udviklingshuse og IT-samarbejdspartner for den offentlige sektor.

  • Vi kender det offentlige IT-landskab indgående og ved, hvordan vi bygger de nødvendige integrationer og foretager datadeling, bl.a. fra vores mange års erfaring som leverandør af nationalskalaprojekter.
  • Vi er erfarne praktikere, som kender og er vant til at arbejde med lang række standarder og inden for forskellige rammearkitekturer.
  • Vi har styr på sikkerhed, compliance og GDPR – også i håndteringen af personfølsomme oplysninger om borgerne, så borgernes data kan deles lovligt og sikkert, både kommunalt, regionalt og nationalt.

Læs mere om vores erfaringer fra tidligere udviklingsprojekter her.

DevOps på FastForward

Din nye, komplette DevOps platform

Kom i gang med DevOps

Sådan kommer du i gang – i virkeligheden

Udvikling

Specialister i forretningskritiske IT-systemer

Teknologier

Microservices, DevOps og sundheds-IT


Offentlig IT-udvikling – uden skæverter!

Har du brug for IT-udvikling med styr på integrationer, datadeling, rammearkitekturer, sikkerhed og personfølsomme data – og gerne efter DevOps-principperne?

Kontakt Peter for at høre mere om, du kan gøre offentlig digitalisering til IT-virkelighed!