Voksende softwarehus i hjertet af Aarhus søger Java- og .net-udvikler

Er du en nysgerrig udvikler med ambitioner om at forny din viden gennem nye tekniske udfordringer? Vil du bidrage til at skabe en bedre videreudvikling af kritisk national infrastruktur? Og søger du en arbejdsplads, hvor tid til privatlivet prioriteres lige så højt som softwarekvalitet, er vi et sted for dig. Hos os kommer du til at arbejde bredt med forskellige teknologier, og der er rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer. 

KvalitetsIT er et voksende softwarehus, og som navnet indikerer, har vi stærkt fokus på kvalitet i alt den udvikling vi leverer. Vi har gennem de senere år udviklet software, der letter IT-driften ved en række af landets regioner og større organisationer. Vi er i dag et team på 16 erfarne udviklere, der samarbejder tæt om at skabe stabil og driftssikker software-infrastruktur.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Java/Spring
  • .net
  • Container-teknologi
  • Kritisk national infrastruktur
  • Sikkerhedsarkitektur

Hjælp os med at sikre stabil videreudvikling og implementering af den nationale serviceplatform

Vi har netop genvundet support, vedligehold og videreudvikling af den nationale serviceplatform i yderligere 4 år, og derfor søger vi nu endnu en kollega til udvikling og implementering hertil.

Du bliver en del af et velfungerende team, som arbejder tæt sammen med kunden. Vi har stort fokus på selvledelse, og arbejder dagligt med en meget høj grad af selvbestemmelse. Det betyder at beslutningsgrundlaget baseres på din og teamets vurdering – i samarbejde med kunden og andre med-leverandører. Vi forventer derfor også at du har lyst til at arbejde proaktivt og i tæt samarbejde med andre.

Hos KvalitetsIT har vi et stærkt socialt miljø, hvor vi gerne laver forskellige aktiviteter sammen (f.eks. bygger vi LEGO, løber DHL, og tager til Kubecon). Men vigtigst af alt regner vi ikke med at dit arbejde kommer først. Derfor skal du ikke forvente at arbejde mere end 37 timer, og vi tilbyder også en fleksibel arbejdsdag med mulighed for hjemmearbejde når det passer dig.

Din profil – solide tekniske kompetencer og nysgerrighed

Din baggrund er sandsynligvis datalog, softwareingeniør eller lignende, men det er først og fremmest dine kompetencer indenfor softwareudvikling, din evne til at samarbejde og din nysgerrighed efter at lære nyt, der er vigtig. Det er centralt, at du trives i et mindre udviklerteam på 6-7 personer, og kan lide tæt sparring og samarbejde såvel som fordybelse og et fokus på at nå i mål. Du har alt mellem 3-15 års erfaring med objekt-orienteret programmering da vi koder i Java. Måske motiveres du også af at arbejde med arkitektur og forretningsudvikling, og derfor sammensætter vi din stilling efter interesser og kompetencer.

Løn fastsættes efter dine kvalifikationer og baggrund på et konkurrencedygtigt plan.

Send os dit CV til mads@kvalitetsit.dk, og kom forbi til en kop kaffe og snak om hvad vi kan tilbyde hinanden.